Slnko a voda – Aquapark Senec

Iba pár kilometrov od hlavného mesta Slovenska, Bratislavy, nájdete raj vodného sveta v podobe Aquaparku Senec. Je v prevádzke 365 dní v roku, pričom počas letnej sezóny sú otvorené aj vonkajšie tobogány a bazény. Spolu má 9 vonkajších a vnútorných bazénov s vodou teplou 24-36°C. Vzrušujúce chvíle tu zažijú nielen deti, ale aj dospelí.

V exteriéri Aquaparku Senec sú bazény vybavené rôznymi atrakciami ako napríklad vodopády, vodné masážne trysky alebo vodné dáždniky. Interiér ponúka tri perličkové relaxačné bazény a ďalšie wellness zariadenia. Môžete si dopriať i chutné občerstvenie a osviežujúce nápoje v niekoľkých bufetoch, šport bare a coctail bare.

V budove Aquaparku Senec môžete navštíviť reštauráciu s neobmedzeným prístupom na Wi-Fi a s terasou s výhľadom na celý areál. Priamo pri Aquaparku Senec nájdete aj luxusné wellness centrum. Suché a parné sauny, infra sauna, turecký hammam či soľná sauna čakajú iba na vás. Prichystané sú pre vás aj špeciálne procedúry, počas ktorých sa kvalifikovaní zamestnanci zamerajú na starostlivosť o vaše telo, postavu i tvár. Po ich absolvovaní bude vaša pokožka ako i myseľ zrelaxovaná, omladnutá a tieto procedúry majú aj detoxikačné účinky.

Ak by ste chceli navštíviť Aquapark Senec viackrát za týždeň a spraviť si tak dovolenku, na výber máte z niekoľkých možností ubytovania. Trojhviezdičkový Hotel Zátoka má dokonca vlastnú pláž pri Slnečných jazerách. Štvorhviezdičkový Hotel Senec RELAX & Congress vytvára svojim krásnym zeleným prostredím pokojnú atmosféru relaxu.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Návrat hore