Thermalpark Veľký Meder – zdravie a krása v jednom

Južná časť Slovenska je akoby doslova vybodkovaná mnohými zdrojmi horúcich termálnych prameňov. Tieto vody majú veľmi priaznivé účinky na relaxáciu a regeneráciu tela i ducha. Pomáhajú oslobodiť telo od bolestí chrbta, stresu, reumatických ťažkostí a problémov s pohybovým ústrojenstvom.

Termálne kúpalisko Veľký Meder je otvorené po celý rok, dokonca aj počas štátnych sviatkov. Nachádza sa v príjemnom prostredí 80 hektárového lesoparku, kde si môžete zájsť na relaxačnú prechádzku. Toto kúpalisko sa teší aj zahraničným návštevníkom, aj vďaka tomu, že je od Maďarska vzdialené len 10km.

Pramene poskytujú blaho pre zdravie tela i ducha

Existencia dvoch termálnych liečivých prameňov vo Veľkom Mederi viedla k vytvoreniu termálneho kúpaliska. Teplota týchto prameňov dosahuje hodnoty v rozmedzí až 57-68°C. Thermalpark Veľký Meder má 8 bazénov, ktoré sú napĺňané touto horúcou liečivou vodou. Má blahodárne účinky na liečbu porúch kĺbov, ale aj celkovo porúch pohybového aparátu a celkovo na zlepšenie vášho zdravotného stavu.

Okrem liečebných metód tu môžete zrelaxovať počas rôznych wellnes procedúr. Napríklad popri bahennom zábale či rôznych typoch masáží. Saunový svet vás privíta infračervenou, parnou, fínskou saunou, ale aj saunou s aromaterapeutickými účinkami. Príjemné chvíle zažijete aj vo vírivke.

Reštaurácie, bary, ubytovanie – takmer všetko v jednom areáli

Nemusíte sa báť ani toho, že by ste ostali hladní. Mnoho reštaurácií, barov, bufetov, samoobslužných rýchlych občerstvení, či vonkajších reštaurácií uspokojí vaše gastronomické chute. Navyše tu hrá aj živá hudba, takže o zábavu máte postarané. Športoví nadšenci môžu využiť ihriská na volejbal, futbal alebo minigolf.

Prespať môžete v neďalekých trojhviezdičkových hoteloch, ktoré vás prekvapia kvalitnými službami a luxusom. Hotel Royal Diamond nedávno prešiel rekonštrukciou, Hotel Termal Varga je zasa vzdialený len 80m od Thermalparku Veľký Meder. Stačí si len vybrať a môžete zažiť nezabudnuteľné chvíle.

Zobraziť komentáre a pridať komentár
Návrat hore