Veľká Noc v kúpeľoch – bez stresu a zhonu

Rozmýšľate, kde tento rok stráviť Veľkú Noc? Už vás nebaví každý rok doma čakať na kúpačov? Oslávte tento rok veľkonočné sviatky netradične a príďte si oddýchnuť a načerpať nové sily v termálnych liečivých vodách kúpeľov. Veľkonočné pobyty vám umožnia vychutnať si sviatočné dni v kombinácii s rôznymi wellness a relaxačnými procedúrami. Netrápte sa upratovaním, pečením a varením a poriadne si vychutnajte veľkonočné voľno.

Ilustračný - veľkonočné vajíčka

Veľkonočná kúpačka v novom šate

K Veľkej Noci patria návštevy rodiny, korbáč, vajíčka, plné stoly jedla. A najmä voda. Toto všetko môžete zažiť aj v kúpeľoch. Mnohé kúpele na Slovensku, ale aj v blízkom zahraničí, si pripravili bohatý šibačkový program pre vás aj vaše deti.

Veľkonočné pobyty na Slovensku sú plné zábavy aj oddychu. Zabudnite na predsviatočný zhon a stres a prežite tieto sviatky v pokojnom a harmonickom prostredí. Kúpele sa o všetko postarajú za vás. Kým sa v kuchyni bude pripravovať chutné veľkonočné menu, vy zatiaľ môžete pokojne relaxovať vo vírivke či pri masáži.

Naše staré matere verili, že ak žena nebude počas Veľkej Noci aspoň raz vyšibaná a obliatá, nebude zdravá. A čo môže byť pre zdravie lepšie ako kúpanie v liečivej vode? 

Predĺžený sviatočný víkend aj celé veľkonočné prázdniny

Nakoľko sezónne pobyty patria medzi jedny z najžiadanejších pobytov, je vždy lepšie plánovať si sviatočné obdobie v kúpeľoch či wellness hoteli s dostatočným predstihom. No aj na poslednú chvíľu je možné nájsť vo vybraných hoteloch ešte voľnú kapacitu. 

Mnohí tí, ktorí vyhľadávajú akciové veľkonočné pobyty, čakajú so svojou rezerváciou práve na poslednú chvíľu. Takéto čakanie sa však nie vždy oplatí. Akciové veľkonočné pobyty sú dostupné aj v dostatočnom predstihu a čím bližšie k Veľkej Noci sme, tým je ponuka viac obmedzená. Avšak ak nemáte špeciálne požiadavky, ľahko si svoj pobyt vyberiete aj z posledných voľných ponúk, dostupných pár dní pred Veľkou Nocou. 

Trvanie veľkonočných pobytov je rôzne. Oddychovať môžete len počas predĺženého víkendu, ale aj počas celých veľkonočných prázdnin. Výber vhodnej dĺžky je na vás. 

Ilustračný - pohoda vo vírivke

Prežite tohtoročné sviatky jari inak. S výberom toho pravého veľkonočného pobytu vám pomôže náš sprievodca Ako vybrať sezónny pobyt, alebo naši skúsení operátori. Veľká Noc nie je jediným obdobím, kedy môžete načerpať sily v kúpeľoch aj bez míňania dovolenky. Ďalšie zaujímavé termíny nájdete v našom Kalendári sviatkov a voľných dní.

Mohlo by vás zaujímať

Reflexná masáž Sila reflexológie – objavte účinky reflexnej masáže

Reflexná terapia (reflexológia) je viac ako tisíc rokov stará ázijská masáž, ktorá sa považuje za jednu z najúčinnejších metód alternatívnej medicíny a samoliečby.

Zistiť viac
Blahodarné liečebné účinky olejovej masáže poznali už v dávnych dobách, ešte v čase Budhu 16 druhov masáží, ktorých účinky možno nepoznáte

Mnoho ľudí trpí bolesťami krku či chrbta. Telo potrebuje v tomto prípade uvoľnenie, ktoré môžeme nájsť v masážach. Druhov masáži je veľa a stačí si len vybrať.

Zistiť viac
Zobraziť komentáre a pridať komentár
Návrat hore